26 Temmuz 2012 Perşembe

MutluMutfaklar'da Ramazan Bir Başka!

http://ush.re/nf3e
Ramazan gelince sofralar şenleniyor, en zorlu yağlar Fairy ile kolayca temizleniyor. Siz de mutlumutfaklar.com’dan lezzetli tarifleri takip edin, bulaşıklarınızı Fairy ile temizleyin!

Mutfaktaki en büyük yardımcınız Fairy'nin hazırladığı mutlumutfaklar.com, ramazanda da işinizi kolaylaştırmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli iftar yemekleri ve sahur önerileri mutlumutfaklar.com’da bir ay boyunca en büyük yardımcınız oluyor. Siz hanımlar için birçok seçeneği bir arada sunan MutluMutfaklar, “İftara ne pişirsem?” sorunuzu cevaplıyor. Size de sadece damak tadınıza göre istediğinizi seçmek kalıyor.

Bu sene ramazan yine sıcak yaz aylarına geldiği için soğuk çorbalar adeta bir kurtarıcı gibi… İşte MutluMutfaklar’dan hem pratik hem de lezzetli bir tarif olan soğuk dırma çorbasının yapılışı:

Soğuk dırma çorbası

1/2 kg yoğurt
2 su bardağı buğday
1/2 demet maydanoz
2 çay kaşığı tuz

Buğdayı yarım saat haşlayın. Ocağın altını kapatıp soğumaya bırakın. Ardından yoğurdu ayran kıvamından koyuca sulandırıp buğdaya ekleyin. Tuzu katıp birkaç dakika karıştırdıktan sonra üzerini maydanozla süsleyerek servise hazır hale getirin.

Soğuk dırma çorbası ve lezzetli daha birçok tarife mutlumutfaklar.com’dan ulaşmak mümkün. Marifetli hanımlar tarifler sayesinde lezzetli yemekler yapıyor ve kalabalık iftar davetleri düzenleyerek sofraları şenlendiriyor. İş bulaşığa gelince de en zorlu yağlar Fairy ile temizleniyor. Fairy Platinum, özel formülü ve 3 bölmeli sıvı içeriği sayesinde hem bulaşıklardaki hem de makinenizdeki yağları temizleyip bulaşıklarınızı pırıl pırıl yaparken siz sadece sevdiklerinizle birlikte iftar sofranızın keyfini çıkarırsınız.

Ramazana özel sürprizlerinden faydalanmak için siz de Fairy’yi Facebook sayfasından ve mutlumutfaklar.com’dan takip edin, temizlik gücünü daha yakından tanırken aynı zamanda hediyeler kazanın!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

13 Temmuz 2012 Cuma

aşkın içinde olmak

Aşkın içinde olmak. Aşıksan aşkın kenarından bile bakamazsın.
aşk çemberinin dışında kalmak ise çok üzücü... ama aşktaysan iki kişi ise aşkta iki kişi olmalı. iki kişi kaptırmalı kendini ,düşünmeli,dünyayı beraber paylaşmalı...... baıları aşık olunca her şeyi bırakır tamamen onla aşkla. ayrılık olduğunda acı çok büyük... %30 aşkın dışında kalınabilse mmkün olsa iyi de olur aslında. madem biri gidecek üzüntü olacak.......

12 Temmuz 2012 Perşembe

Silme göz yaşlarımı

Silme göz yaşlarımı
                    nasılsa tekrar akmayacak mı....

Ben hep 25 Yaşındayım

Ben hep 25 yaşındayım. yaşımdayım demedim çünküü arka profilden 25 yaşındayım:))

bazı hanımlar arkadan görüyorsun nasıl genç duruyor hele hele ki saçlar uzun güzelse sonra önden de görürsen şaşıyorsunnn....
--------------
buda başka bir 25 yaş
ben hep 25 yaşımdayım. araya bazen 80 yaşta kaçıyor...  kah görrüntümle kah ruhumla... ama beynim Allaha şükür iyi.

vucut sıvı spreylerle buzdolabından serinliğe

Yaz günlerin de vucut svı koku spreylerini buzdolabına koyup serinken sıkmak serinletici ve ferahlatıcı . Deodoratlar da buzdolabına konulabilir mi bilemiyorum basınç var ya. ama sıvı spreyler konulur sanırım... fazla sıcakta durmaz basınç sebebiyle, soğuğada duyarlı mı bilemedim...

koku almanın güzelliği

koku almak ne güzel. yemekler pişiyor güzel kokular burnumda ordan beynime yayılıyor ve kalbime, karnıma vardığında yeme isteği....  gül, parfüm kokularında ise beyin kalp gene çalışıyor boğazda burun genizde bir huzur oluyorr....
bazı yemek kokuları ve tabi buhar ise çok rahatsız ediyor beni alerjilerden dolayı bu kötü. kokualmak çok rahatsız ediyor alerjik bünyemde ama güzel kokular nasılda güzeel:)

terş köşe

Kalbimin derinlerine niye inmiyorsun? çok mu sığ kalbim yoksa tıkalı mı neden hep en üsttesin. Dibede vursa tekrar üstte olmak suyun kaldırma kuvveti gibi... bu yorgun kalp kuvvetini harcıyor. Hani aşk unutulur ama bir yerlerde durur du? neden yine bağırıyorsun. kapandı diyorum tekrar tekrar.yeter artık... Ancak toprağa girdiğimde mi dinecek? anlamıyorum seni. bazen ama asla da... gene de dua ediyorum iyi ol diye niye ise. nasıl olabilirsin ki ...bilmem . Allah iyilik versin.
Benim yazdıklarımda tek sen varsın. Seninkilerde binlerce... kim kim belli değil yada belli.... binlerce arasında yokum .olabilir. kimlerin birincisi iken. bende niye teksin. niye madem akıl,sağlamlık,seçenek varken ters köşe..

6 Temmuz 2012 Cuma

beklemek

"en kötü cümleleri sana kurmuş olabilirm ama gönlümde ki saray da sen varsın" :))
saraya güzel sözçüklerle almalı isterse daire olsun.... belki çok az bir kırma oldu hemen telafisi olmalı vs. yoksa hep kötü cümleler neyleyelim sarayı...

"insan düşüncelerinden sorumludur duygularından değil" hiç istemediğine de aşık olabilirsin ama aşıkken de kontrollüdür insan bence...

seni bekleyenle evlenme... karşılıklı beklemeleri demiyorum. tek beklemeyi. bekleme yapmayıp ilerlemeli idi. hiç beklemeyenle evlen . istersen dünyaya 10 kere gel evlenme ki bir kere gelipte....... bekleyen bekletir de. yok dizginler benim elim de olsun dersen tam sana göre bu kişi. karşılıklı paylaşımlarda değil... karşılıklı paylaşımlarda doğru zaman da doğru insan gerek te ........ akıl mantık duygu hepsini kullansan da olumsuzluk varsa vardır.
beklemek ömür darda iken .. fani iken..... sıkıcı

küçülürüz diye bir beden küçük giysi almak:)

Küçükken çoğunlukla büyüyüncede giyilir/giyeriz diye bir beden büyük giysiler alırdık. büyüyüncede küçülürüz diye bir beden küçük alyoruz:))