30 Ekim 2012 Salı

yanağına bir tılsım bıraktım

Benden sana bir hatıra kalsın istedim . Gitmeden önce yanağına bir buse kondurdum hep yanağında dururcasına, seni hem içi titreyerek sevenin ve seni Allahın hep koruması dileğiyle konulmuş buseydi bu. Üzerine binlerce öpücük, yıllar gelsede, binlerce kez yüzünü yıkasanda o hep orda kalacak. Madem birlikte olamadık sen mutlu ol . mutluluk anlayışın nasıl ne ise. Terk ettim sandın. Bitecek bir sevdayı erkene aldım.

16 Ekim 2012 Salı

Sevgilinizi Hararetlendirin

http://ush.re/zjyl
Son günlerin en gözde Facebook uygulamalarından bir tanesi de Lipton Ice Tea Hararetmatik. Lipton Ice Tea Türkiye sayfası üzerinden ulaşabildiğiniz Hararetmatik uygulaması, IVR teknolojisiyle gerçekleştiriliyor. Türkiye’de ilk defa, yapılan şakayı kayıt etme özelliğine sahip bu teknolojiyle oturduğunuz yerden istediğiniz arkadaşınızı şakalayabiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken, Facebook listenizdeki arkadaşlardan dilediğinizi seçip telefonunuzu ve hararetini yükseltmek istediğiniz arkadaşın telefonunu yazmak. Bu basit işlemden sonra Türkiye’nin son dönemdeki gözde komedyenlerinden İsmail Baki tarafından canlandırılan 5 ayrı telefon şakasından birini seçebiliyorsunuz. Günde 3 şaka hakkınız var ve unutmayın her arkadaşınıza sadece bir defa telefon şakası yapabilirsiniz.

Olay sadece şakayla da bitmiyor tabi. Eğer arkadaşınız şakayı sonuna kadar dinleme sabrı gösterirse hem siz hem de o SMS ile birer çekiliş numarası almaya hak kazanıyor. Her hafta sonunda da en fazla çekiliş hakkı elde eden kişi ise içi dolu, özel bir Lipton Ice Tea dolabı kazanıyor.

İsmail Baki’nin birbirinden renkli taklitleri ile eşinizi, sevgilinizi de tatlı tatlı kızdırabilirsiniz. Zaten duyduğuma göre özellikle karı-kocalar birbirlerini bolca şakalıyormuş. Yeni bir heyecan arayışı mı, soğuk yenen intikam yemeği mi orasını ben bilemem. Tek bildiğim bu şakaların gerçekten de çok keyifli olduğu.


Siz de aşkınızda hararet derecesini biraz artırmak istiyorsanız uygulamanın linki burada.

https://www.facebook.com/liptonhararetmatik/app_395429340516909

Seslendirmenin yapıldığı stüdyodan kamera arkası görüntüler ise çok eğlenceli:

http://youtu.be/bmkAfVBRBT4

Bir bumads advertorial içeriğidir.

11 Ekim 2012 Perşembe

Bir gün seni seversem eğer aklımı kaçırmış olmalıyım.


Bir gün seni seversem eğer aklımı kaçırmış olmalıyım. İşte tam böyle düşündüğünüz birine aşık olmakta var. getireceği büyük zorluklarla... Sizden size pek bir şey kalmayarak kalmakla kalmak! Belki zamanla gene kendinizden bir şeyleri yakalarsınız. Ama zaman geriye gitmez. giderse ileriye gider... Aynı sen olmak imkansız. Artık yeni biri gibi olmak vardır.

yoo sevmek ayrı bir şey .aşık olmakdaha doğrusu. aşk öyle bir şey ki hiç alakası olmayan birini de sevmektir. 360 derece değil 3.600 derece zıt yörüngeye girmek çok zordur...

altmış yaşında biri aşkı yazar mı? yazar tabi yaşamak ayrı yazmak ayrı. yazarken bizzat kendine istemiyor çok yönlü düşünüyordurda... elbet bazıları 60 yaşta olsa kendi için yazıyor, aşkı istiyor

merhaba hayatta kadın o mükemmel eşi kocayı evi kızını bırakıyor. flörtler yaşayacakmış!! 40 tan sonrası azmak. erkeklerde genellikle görünen bu durum kadınlarda da varolması şaşırtıcı. erkeğin yapmasına şaşırmıyor muyum? şaşırma da ne demek çok gereksiz görüyorum . erkekler rahat yetişmişler ya kadınlara şaşıyorum bu yüzden... netice itibariyle insansın. kendine ve başka insanlara sorumluluğun var...

Bir gün seni seversem eğer aklımı kaçırmış olmalıyım. güzel başlık konu girşi oldu beğendim neyime sağlık düşünceme mi beynime mi ruhuma mı... galiba ruhuma sonra beynime... Sağlık olsun, sağlık olsun.

Deniz:))

mayo bikiniler bir ucuzlamış. 30 adet aldım. her güne/haftaya birini giyerim. kışında mı denize gideceğim yok deniz bizde, eşimin ismi Deniz:))

10 Ekim 2012 Çarşamba

"merhaba hayat" fox tv de

Kilitlendim. bilgisayardaydım yan tarafımda kalan tv ye bakmaktan boynum ağırdı. bir beş dakika bakacaktım devam etmeyip tv yi kapatacaktım ki uzun bir süre böylesi kilitlenmemiştim. resmen kapıldım değil kilitlendim. Yetkin Dikiciler döktürdü. Vahide Görgün de... İlk bölümü güzel çok güzeldi. Yetkin Dikicilerin mumyalanmış gibi bir duruşu vardır ve konuşmasıda  . eyvah dedim böylemi devam edecek derken aa çok şen şakır ve doktoorr. gözleri çok insan. gözlerinde ifadeleri çok iyi vurguluyor. spor yapıyor sanırım. merak ettim:) sağlam kafa sağlam vucut ruh duruyor... Vahide Görgün tekrar aramız da hoşgeldi:) diğer doktorlarda ne oluyor dedim :) bu hastane nerede bende gideyim:)) tabi hemen gözümde dizi kamera arkası st telaşı kapladı. ama böyle iyi hoş hastaya bu kadar özenli şaka yapan doktorlar nerede?!

Dizi de bir iyi eşe bir kötü eş düşmüş...

3 Ekim 2012 Çarşamba

Avon Meme Kanseri, Nilüfer Konseri ve Daha Bir Çok Sürpriz Sizleri /Bizleri Bekliyor



AVON TÜRKİYE "14 Ekim 2012 pazar günü saat 13:30 da Filiz Akın İlker İnanoğlu önderliğin de Ortaköy'den başlayacak yürüyüş Beşiktaş'ta Nilüfer konseri ile son bulacak" Avon

Sadece Avon temsilcileri mi davetli bilememekle beraber isteyen her kesin katılabileceğini sanıyorum. Meme kanserine karşı beraber yürüyüş . Filiz Akın'ı görmek güzel zarif güzelliği var.
Nilüfer'i görmek güzel dinlemek başka güzel. Sosyal bir proje/katılım. Ortaköy güzel. Ne duruyorsun :)

poğaça canım çekince

akşam elimin hamuru ile yazı yazdım. sabah poğaça yaptım:) geç yatmıştım saat 02 oldu. sabah 07 gibi uyandım. bir saat daha uyuyabilseydim, uykum var. canıda poğaca istiyor . çıkıp alana dek yapayım dedim. uykulu uykulu 3 bardak un koydum:) malum kek tarifinde ki ölçü bu.. az oldu olsun .az kişiyiz... aklıma bir şeyler düşüyor hemen yazamıyorum tabi fırından tepsiyi çıkarttır haldeyim. kafam meşgul elimi yakacam...

1 Ekim 2012 Pazartesi

Hayatımın rolü dizisi

Hayatımın rolü dizisini bekliyorum . yok? Güzel dizileri izleyen az!

Ankara Kuğulu Park

Ankara kuğulu parkı merak edip baktım görüntüleri önce geldi. fotoğraf harika; kuğuların beyazı ile karların beyazı uyumlu. tabi kuğular üşümüşlermidir acaba bilemiyorum Diziler de Ankara diyince kuğulu parktan bahsediyorlar. küçük bir görüntü veriliyor. başka merakım da kuğulu park papazın bağı mı? isim mi değişti. park mı benzer... Bu güzelliğe bir kaç fotoğraf netten görüntüleyelim...

Dinlendirici, ahenkli... Kuğular ne yer merak ettim...