21 Haziran 2013 Cuma

aşk nedensizdir.

niye ben değil o demiyorum. biliyorum ki gönül işlerinde hesap yok. evet güzel olanı beğenmek dha kolay. iyi olanı, başarılı olanı beğenmek daha kolay. ama aşk başka bir şey. neden o diye bir şey yok. nedeni yok. nedeni aşk olması başka nedene gerek var mı?

beğenide de öyle seni beğenmez bir başkasını beğenir. onu beğenmezsin bir başkasını beğenirsin. zevkler renkler tercihler. ilk önce kimi görürsün beğeni..  bazen de yanılır insan kanar, kandırılır; iyi gibi gösterir kendini beğenir sonrası vahim. işte o zaman gerçek beğeneni kaçırır beğenmeyen de beğenen kişide boşuna harcanır...

evet doğru kişiyi sevmek güzel . haketmeyene onca caba emek zaman gider. insnalığından gider. bırakmalı dengini sevmeli ama hastalık gibi oluyor aşık olunca. kendine geldiğinede niye diyorsun. kendine gelmişsen ne güzel .fazla niye diye üzerinde durma. o senin sevgindi, sen sevdin haketmesede . Kötü biri de olabilir. Kötü diye sevmedin elbet. Bu yüzden böyle birini nasıl sevdim diye için içini yemesin; sevme yetin,aşık olmaktan dolayı. sevdin işte. üzülmeyi bırak artık. üzüntünü de yaşadın. ama harab etmemeli . onu boşver ne kadar boşsada, sen sevdin  ve artık bırak ne yaparsa yapsın... çünkü sen sadece sevdin o kayıtsız böylesi sevgiyi daha fazla taşıyıp hammallığını ne kadar çekecen... veya O da sevdi yadasever göründü hani emaneten 1-3 yıllığına olan kişilerden bildin bide bunun üstüne aşık oldun ki çok karakterin, yaşamın dışında yada yaşamına uygun ama biri bitirdiyse ne yaparsan yap o bitmiştir madem bitti dedi o artık elmasta olsa bitmiştir!ne yaparsa yapsın."aşk onunla yaşamak değil onu yaşamaktır" sözlerine katılmıyorum. aşk onunla yaşamaktır ama öyle tadımlık bir iki yıllık değil. kendini yaşadığın gibi onunla o seninle bir olmalı... Onu yaşamak farklı güzellik ama bu güzeliği onunla iken yaşayacaksan güzel yoksa tek başına, kendince onu yaşamak güzel değil. Kendince yaşadığın O, O değil ki!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder